Проект «Антенна» - новости без фейков о войне России против Украины 2022-2024
Друзья, правда — это тоже оружие!
Мы работаем для того, чтобы вы знали всю достоверную информацию о войне России против Украины.
В условиях войны и массовой дезинформации важно знать, что на самом деле происходит в Украине и мире.
Мы работаем 24/7, чтобы вы могли знать правду о самых важных событиях.
Распространяйте новости по сетям.
Приглашайте друзей и знакомых в Вайбер-канал ⚡️ "Молния"



341-й день войны

Новости за 30.01.2023 (341-й день войны).

***

Генеральний Штаб ЗСУ опублікував дані бойових втрат військ РФ станом на 30 січня.
Загалом ліквідовано близько 126 650 росіян.




Оперативна інформація від Генштабу ЗСУ станом на 06:00 30 січня:

«Противник, протягом минулої доби, завдав авіаційного та 3 ракетних удари, один з яких - по Харкову. Здійснив 44 обстріли з РСЗВ, зокрема і по населених пунктах. Є поранені та загиблі серед мирного населення.

Противник веде наступальні дії на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках. На інших напрямках - обороняється».

Підрозділи Сил оборони відбили атаки росіян в районах населених пунктів Білогорівка Луганської області та Ямполівка, Роздолівка, Васюківка, Парасковіївка, Бахмут, Іванівське, Кліщіївка, Курдюмівка та Озарянівка Донецької області, - Гештаб ЗСУ.

До одного із місцевих моргів Горлівки Донецької області, лише 28 січня, привезли близько 20 тіл загиблих росіян з районів Новобахмутівки та Майорська, - Генштаб ЗСУ.

Українська авіація протягом доби завдала удару по зенітно-ракетному комплексу рф та 2 удари по районах зосередження росіян, - Генштаб ЗСУ.

Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України уразили 2 радіолокаційних станції, склад боєприпасів та один інший важливий об’єкт військ рф.


Головне за ніч:

- Було чутно вибухи в Харкові, Очакові Миколаївської області, в Нікопольському районі Дніпропетровської області.

- Інформацію про вибухи підтвердив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

- В Ірані у штаб-квартирі Корпусу вартових ісламської революції (КВІР) у Махабаді вночі з неділі на понеділок пролунали вибухи, - BNN Newsroom.

- Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг закликав Південну Корею збільшити військову підтримку України, посилаючись на інші країни, які змінили свою політику ненадання зброї після вторгнення росії, - Reuters.

- IT-армія України зламала архів російської енергетичної монополії "Газпром" та отримала доступ до 6 тисяч файлів компанії щодо одного з найбільших газових родовищ рф. Про це IT-армія України заявила в телеграм.


Оперативна інформація від Генштабу ЗСУ станом на 18:00 30 січня:

Генштаб ЗСУ: Противник продовжує вести наступальні дії на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках. На інших напрямках - обороняється.

Генштаб ЗСУ: російські війська протягом доби завдали 4 ракетних удари. Також здійснили понад 10 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по цивільній інфраструктурі міста Очаків на Миколаївщині.

Генштаб ЗСУ: За наявною інформацією, в місцевих школах населених пунктів Каховського району, росіяни забороняють школярам навчатись онлайн за українською програмою.

Місцеві викладачі відмовляються навчати дітей за російською програмою, через це росіяни погрожують примусово вивозити дітей на так зване “навчання” вглиб тимчасово зайнятої Херсонщини, а також до росії та окупованого Криму.

Генштаб ЗСУ: У населеному пункті Таврійське Скадовського району Херсонської області, в приміщені дитячого садочка, росіяни розгорнули “польовий шпиталь”, де лікують російських військовослужбовців. Він переповнений важкопораненими військовими рф.
No War!
«Антенна правды» о войне России против Украины 2022-2024. Оперативные новости без фейков 24/7.    18+
Материал для сайта взят из открытых источников. За содержание текстов и фото администрация сайта ответственности не несет.
Политика конфиденциальности
© info@antena.com.ua 2022-2024