Проект «Антенна» - новости без фейков о войне России против Украины 2022-2024
Друзья, правда — это тоже оружие!
Мы работаем для того, чтобы вы знали всю достоверную информацию о войне России против Украины.
В условиях войны и массовой дезинформации важно знать, что на самом деле происходит в Украине и мире.
Мы работаем 24/7, чтобы вы могли знать правду о самых важных событиях.
Распространяйте новости по сетям.
Приглашайте друзей и знакомых в Вайбер-канал ⚡️ "Молния"



322-й день войны

Новости за 11.01.2023 (322-й день войны).

***

Генеральний Штаб ЗСУ опублікував дані бойових втрат військ РФ станом на 11 січня.
Загалом ліквідовано близько 112 960 росіян.




Оперативна інформація від Генштабу ЗСУ станом на 06:00 11 січня:

За минулу добу підрозділи Сил оборони України відбили атаки росіян в районах населених пунктів Гряниківка Харківської області, Стельмахівка - Луганської та Спірне, Роздолівка, Веселе, Бахмут, Кліщіївка, Майорськ, Водяне, Невельське, Красногорівка, Мар’їнка і Пречистівка на Донеччині.

В тойже час росіяни завдали 6 ракетних та 16 авіаційних ударів. Здійснили понад 50 обстрілів з РСЗВ, зокрема, по цивільній інфраструктурі Харківської, Донецької та Херсонської областей, - Генштаб ЗСУ.

Майже 1500 працівників Запорізької АЕС, які відмовилися отримувати російські паспорти та підписувати договір з Росатомом, позбавлені перепусток та доступу на підприємство, - Генштаб ЗСУ.

Росіяни шукають нових працівників для АЕС на території РФ та готують житловий фонд для майбутніх працівників шляхом так званої “націоналізації” квартир місцевих жителів, які виїхали.

Авіація Сил оборони протягом поточної доби завдала 14 ударів по районах зосередження військ РФ, а також 4 удари по позиціях його зенітно-ракетних комплексів, - Генштаб ЗСУ.

Українські ракетники і артилеристи уразили 3 пункти управління, 2 позиції російських ракетних військ та артилерії і 8 районів зосередження живої сили росіян.


Головне за ніч:

- Було чутно вибухи в Нікополі Дніпропетровської області.

- Інформацію про вибухи підтвердив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.

- У колишньому приватному офісі Джо Байдена, який він займав до вступу на посаду президента, виявили таємні звіти розвідки про Україну, Іран та Великобританію. Наразі невідомо, яка саме інформація містилася у цих документах, - CNN

- Есмінець сил самооборони Японії сів на мілину поблизу західного узбережжя, - Сіньхуа із посиланням на міністерство оборони Японії.
За попередніми даними, есмінець втратив цілісність, зачепивши каміння на дні океану.

- Щорічна доповідь МЗС Латвії: у пріоритетах на 2023 рік - розгром Росії у війні, яку та веде, - Delfi


Оперативна інформація від Генштабу ЗСУ станом на 18:00 11 січня:

"Протягом доби противник завдав 2 ракетних та 22 авіаційних ударів. Здійснив 18 обстрілів з реактивних систем залпового вогню, зокрема і по цивільній інфраструктурі.

Загроза авіаційних та ракетних ударів по об’єктах критичної інфраструктури залишається на всій території України".

Генштаб ЗСУ: "Основні зусилля противник зосереджує на спробах повного захоплення Донецької області, проводить наступальні дії на Бахмутському напрямку.

Намагається взяти під контроль місто Соледар та шляхи постачання наших підрозділів, зазнає великих втрат, бої тривають".

Генштаб ЗСУ: "У населених пунктах тимчасово захопленої території Херсонської області російські загарбники посилюють режимні заходи, перевіряють місцеве населення.

Особлива увага приділяється мобільним телефонам".

Генштаб ЗСУ: "Посилюється тенденція переповнення медичних закладів у тимчасово окупованих населених пунктах пораненими російськими окупантами.

Так, станом на 9 січня, тільки у місцевій лікарні Марківки Луганської області додатково розгорнуто 100 ліжко-місць".

Генштаб ЗСУ: "За наявною інформацією, прикордонна служба фсб російської федерації з 09 січня цього року ввела в дію наказ про забезпечення обмежень щодо виїзду за кордон громадян, які придатні до військової служби".

Генштаб ЗСУ: "Наші захисники збили російський гелікоптер Ка-52, а також два розвідувальних БпЛа, тип яких уточнюється.

Українська авіація протягом доби завдала тринадцять ударів по районах зосередження окупантів та три удари по позиціях зенітно-ракетних комплексів ворога".

Генштаб ЗСУ: "Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України уразили ворожий пункт управління, чотири райони зосередження живої сили та військової техніки противника, а також три склади боєприпасів".
No War!
«Антенна правды» о войне России против Украины 2022-2024. Оперативные новости без фейков 24/7.    18+
Материал для сайта взят из открытых источников. За содержание текстов и фото администрация сайта ответственности не несет.
Политика конфиденциальности
© info@antena.com.ua 2022-2024