Проект «Антенна» - новости без фейков о войне России против Украины 2022-2024
Друзья, правда — это тоже оружие!
Мы работаем для того, чтобы вы знали всю достоверную информацию о войне России против Украины.
В условиях войны и массовой дезинформации важно знать, что на самом деле происходит в Украине и мире.
Мы работаем 24/7, чтобы вы могли знать правду о самых важных событиях.
Распространяйте новости по сетям.
Приглашайте друзей и знакомых в Вайбер-канал ⚡️ "Молния"



306-й день войны

Выборка - Новости за 26.12.2022 (306-й день войны).

***

Генеральний Штаб ЗСУ опублікував дані бойових втрат військ РФ станом на 26 грудня.
Загалом ліквідовано близько 102 600 росіян.




Оперативна інформація від Генштабу ЗСУ станом на 06:00 26 грудня:

Оперативна інформація від Генштабу ЗСУ станом на 06:00 26 грудня:

"Протягом минулої доби противник завдав 1 авіаційний та 5 ракетних ударів, здійснив понад 40 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

У місті Старобільськ Луганської області, у обладнаний окупантами військовий шпиталь, за останній час доставлено близько 50 важкопоранених військовослужбовців ворога".

Генштаб ЗСУ: " У місті Горлівка Донецької області, через нестачу донорської крові, всіх працівників медичних установ зобов’язали здавати кров відповідно до складеного графіку".

Генштаб ЗСУ: "Авіація Сил оборони протягом минулої доби завдала 5 ударів по районах зосередження особового складу та ОВТ окупантів.

А наші ракетники і артилеристи уразили 9 пунктів управління, 2 райони зосередження живої сили та 2 інші важливі об’єкти противника".


Головне за ніч:

- 26 грудня в ООН буде офіційно порушено питання виключення РФ із Радбезу ООН, - міністр закордонних справ Дмитро Кулеба України.

- ВПС перетнули серединну лінію Тайванської протоки.

За даними оборонного відомства, 71 літак ВПС та 7 кораблів ВМС Китаю було виявлено біля Тайваню вночі 26 грудня, — міністерство оборони Тайваню.

- Поруч із патрулем НАТО в північній частині Косово пролунали постріли — Reuters.

У заяві місії НАТО KFOR сказано, що в районі Зубіного Потоку було чутно стрілянину. Як повідомляється, ніхто не постраждав. Звідки пролунали постріли — не уточнюється.


Оперативна інформація від Генштабу ЗСУ станом на 18:00 26 грудня:

Протягом доби противник здійснив 19 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Загроза ворожих авіаційних та ракетних ударів залишається на всій території України.

Окупанти і далі зосереджують зусилля на веденні наступальних дій на Бахмутському та Лиманському напрямках, на Куп’янському, Авдіївському та Запорізькому - намагаються покращити тактичне положення. На Новопавлівському та Херсонському напрямках противник обороняється.

24 грудня Сили оборони завдали удару по району зосередження живої сили противника біля Половинкиного Старобільського району Луганської області. Втрати окупантів склали до 150 військовослужбовців мертвими та пораненими, - Генштаб ЗСУ.

25 грудня, на тимчасово зайнятій території Херсонської області, загарбники втратили до 50 військовослужбовців ліквідованими та до 100 - пораненими. Також знищено близько 5 одиниць військової техніки різного типу, - Генштаб ЗСУ.

Ворог продовжує використовувати мережу цивільних закладів охорони здоров’я на тимчасово окупованій території для лікування поранених військовослужбовців РФ та найманців приватних військових компаній, - Генштаб ЗСУ.

Так, в населеному пункті Біловодськ Луганської області проходять лікування до 300 поранених представників ПВК “Вагнер”. В Первомайську лікуються до 300 окупантів, які отримали поранення в районі міста Бахмут.

У населеному пункті Токмак Запорізької області російські загарбники посилили адміністративно-поліцейські заходи. Військовослужбовці, разом із місцевими колаборантами проводять перевірки особистих ноутбуків, телефонів та обшукують помешкання, - Генштаб ЗСУ.

Авіація Сил оборони України протягом доби завдала удару по району зосередження ворога, а наші підрозділи ракетних військ і артилерії уразили 4 пункти управління та 6 районів зосередження живої сили противника, - Генштаб ЗСУ.
No War!
«Антенна правды» о войне России против Украины 2022-2024. Оперативные новости без фейков 24/7.    18+
Материал для сайта взят из открытых источников. За содержание текстов и фото администрация сайта ответственности не несет.
Политика конфиденциальности
© info@antena.com.ua 2022-2024