Проект «Антенна» - новости без фейков о войне России против Украины 2022-2024
Друзья, правда — это тоже оружие!
Мы работаем для того, чтобы вы знали всю достоверную информацию о войне России против Украины.
В условиях войны и массовой дезинформации важно знать, что на самом деле происходит в Украине и мире.
Мы работаем 24/7, чтобы вы могли знать правду о самых важных событиях.
Распространяйте новости по сетям.
Приглашайте друзей и знакомых в Вайбер-канал ⚡️ "Молния"



302-й день войны

Выборка - Новости за 22.12.2022 (302-й день войны).

***

Генеральний Штаб ЗСУ опублікував дані бойових втрат військ РФ станом на 22 грудня.
Загалом ліквідовано близько 100 400 росіян.



На сьогодні, за майже 9 місяців, Росія втратила в Україні вже понад 100 тисяч особового складу, три тисячі танків та близько шести тисяч інших бронемашин, — Генштаб ЗСУ.

Оперативна інформація від Генштабу ЗСУ станом на 06:00 22 грудня:

"Продовжуючи агресію, протягом минулої доби, противник завдав 6 ракетних та 15 авіаційних ударів, зокрема і по цивільних об’єктах в Запорізькій області.

Також ворог здійснив 64 обстріли з реактивних систем залпового вогню".

Генштаб ЗСУ: "Підтверджено вогневе ураження 17 грудня поточного року зосередження особового складу та техніки противника в районі Горлівки Донецької області.

Там було ліквідовано 13 військовослужбовців противника, 4 з яких - офіцери. Також було знищено бойову машину десанту та 3 вантажівки з боєприпасами. Інформація щодо поранених уточнюється".

Генштаб ЗСУ: "З метою будівництва фортифікаційних споруд у Бєлгородській області, місцеве російське керівництво оголосило про набір добровольців, за грошову винагороду, для облаштування окопів, траншей та встановлення бетонних конусів".

Генштаб ЗСУ: "Авіація Сил оборони протягом минулої доби завдала 14 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки окупантів.

Також наші захисники збили ворожий БпЛА типу "Форпост" та ще два - типу "Ланцет-3".

Українські ракетники і артилеристи, в той же час, уразили три пункти управління та два райони зосередження живої сили противника".


Головне за ніч:

- В місті Марганець Дніпропетровської області було чути вибухи, повідомляють підписники. Очікуємо на офіційну інформацію.

- Уряд Данії виділив близько 43 мільйонів доларів для закупівлі зброї та обладнання для України, повідомляє прес-служба міністерства оборони Данії.

- Японія розпочала підготовку саміту країн "Великої сімки", який має відбутися у Хіросімі у травні 2023 року, - Japan Today.
Повідомляється, що важливим елементом саміту стане відвідування лідерами країн G7 музею атомної бомби у Хіросімі.

- На порталі "Дія" повноцінно запрацювала програма доступного кредитування та отримання пільгових кредитів від держави "єОселя". Про це заявив міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.


Оперативна інформація від Генштабу ЗСУ станом на 18:00 22 грудня:

Генштаб ЗСУ: Протягом доби російські війська завдали 5 ракетних та 5 авіаційних ударів, а також здійснили близько 15 обстрілів з РСЗВ.

Генштаб ЗСУ: 20 грудня цього року Сили оборони завдали удару по скупченню живої сили противника в районі Миколаївки Скадовського району Херсонської області.

В результаті нього уражено до 140 військовослужбовців російських військ та знищено 8 вантажних автомобілів Камаз з боєприпасами.

Генштаб ЗСУ: За уточненою інформацією, в результаті ураження 20 грудня польового аеродрому РФ в районі Каховки Херсонської області росіяни втратили до 150 осіб вбитими та близько 50 - пораненими. Знищено до 20 одиниць військової техніки різного типу.

Генштаб ЗСУ: Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України за добу уразили пункт управління, 2 склади боєприпасів та 3 райони зосередження живої сили РФ.
No War!
«Антенна правды» о войне России против Украины 2022-2024. Оперативные новости без фейков 24/7.    18+
Материал для сайта взят из открытых источников. За содержание текстов и фото администрация сайта ответственности не несет.
Политика конфиденциальности
© info@antena.com.ua 2022-2024