Проект «Антенна» - новости без фейков о войне России против Украины 2022-2024
Друзья, правда — это тоже оружие!
Мы работаем для того, чтобы вы знали всю достоверную информацию о войне России против Украины.
В условиях войны и массовой дезинформации важно знать, что на самом деле происходит в Украине и мире.
Мы работаем 24/7, чтобы вы могли знать правду о самых важных событиях.
Распространяйте новости по сетям.
Приглашайте друзей и знакомых в Вайбер-канал ⚡️ "Молния"



301-й день войны

Выборка - Новости за 21.12.2022 (301-й день войны).

***

Генеральний Штаб ЗСУ опублікував дані бойових втрат військ РФ станом на 21 грудня.
Загалом ліквідовано близько 99 740 росіян.



Оперативна інформація від Генштабу ЗСУ станом на 06:00 21 грудня:

За минулу добу підрозділи Сил оборони України відбили атаки військ РФ в районах двадцяти п’яти населених пунктів.

В той же час противник завдав 5 ракетних та 16 авіаційних ударів, а також здійснив 61 обстріл з реактивних систем залпового вогню.

Генштаб ЗСУ: Підтверджено вогневе ураження 19 грудня району зосередження живої сили та техніки РФ в Херсонській області, в районі Василівки. Знищено 8 одиниць важкої військової техніки різного типу. Інформація щодо втрат у живій силі уточнюється.

Генштаб ЗСУ: З 12 грудня російські окупаційні війська проводять підготовку до примусової евакуації громадян України, які проживають на території міста Василівка та прилеглих населених пунктів Василівського району Запорізької області.

Генштаб ЗСУ: Авіація Сил оборони протягом минулої доби завдала 10 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та 12 ударів по позиціях зенітно-ракетних комплексів РФ.

Генштаб ЗСУ: Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України уразили склад боєприпасів, 3 пункти управління та 10 районів зосередження живої сили РФ.


Головне за ніч:

- Було чутно вибухи в Нікопольському районі Дніпропетровської області, в тимчасово окупованій Каховці Херсонської області, в Запорізькій області, повідомляли підписники.

- Інформацію про вибухи підтвердив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.

- США не зважають на погрози РФ щодо поставок в Україну оборонних озброєнь та наголошують, що Росія не може диктувати будь-які умови, оскільки вона – агрессор, що розв’язав жорстоку війну - координатор Ради національної безпеки при Білому домі Джон Кірбі.

- Правлячий в Афганістані режим Талібану заборонив жінкам здобувати вищу освіту - AP.

- У Каліфорнії стався землетрус магнітудою 6,4 бала. Двоє людей загинули, ще 11 отримали травми різного ступеня важкості — Voice of America.


Оперативна інформація від Генштабу ЗСУ станом на 18:00 21 грудня:

"Протягом доби противник завдав 3 ракетні удари та авіаційний удар по цивільних об’єктах в Запорізькій області.

В місті Гуляйполе російська авіація цинічно вдарила по міській лікарні. Окрім того, ворог здійснив понад 20 обстрілів з реактивних систем залпового вогню".

Генштаб ЗСУ: "Підтверджено вогневе ураження 15 та 16 грудня цього року ворожих складів боєприпасів в районі населеного пункту Кадіївка Луганської області. Детонація на зазначених складах тривала понад 20 годин".

Генштаб ЗСУ: "20 грудня цього року вогневого ураження зазнали окупанти, що скупчились на польовому аеродромі в районі Каховки Херсонської області.

Там перебували близько 30 одиниць артилерійських систем різного типу, САУ та РСЗВ, а також боєприпаси та пально-мастильні матеріали. Детальна інформація щодо втрат техніки та особового складу уточнюється".

Генштаб ЗСУ: "У населеному пункті Новобогданівка Запорізької області окупанти організували польовий шпиталь.

У Новотроїцькому, що на Херсонщині, російські загарбники переоблаштували місцеву лікарню для лікування своїх поранених. Хворі місцеві жителі були примусово “виписані”.

У цьому населеному пункті окупанти посилили контррозвідувальні заходи. Все це свідчить про значні втрати ворога".

Генштаб ЗСУ: "Українська авіація протягом доби завдала 9 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки.

Також наші захисники збили ворожий БпЛА типу "Форпост", який коштує близько 6 мільйонів доларів США.

Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України, в той же час, уразили пункт управління та два райони зосередження живої сили окупантів".
No War!
«Антенна правды» о войне России против Украины 2022-2024. Оперативные новости без фейков 24/7.    18+
Материал для сайта взят из открытых источников. За содержание текстов и фото администрация сайта ответственности не несет.
Политика конфиденциальности
© info@antena.com.ua 2022-2024