Проект «Антенна» - новости без фейков о войне России против Украины 2022-2024
Друзья, правда — это тоже оружие!
Мы работаем для того, чтобы вы знали всю достоверную информацию о войне России против Украины.
В условиях войны и массовой дезинформации важно знать, что на самом деле происходит в Украине и мире.
Мы работаем 24/7, чтобы вы могли знать правду о самых важных событиях.
Распространяйте новости по сетям.
Приглашайте друзей и знакомых в Вайбер-канал ⚡️ "Молния"



294-й день войны

Выборка - Новости за 14.12.2022 (294-й день войны).

***

Генеральный Штаб ВСУ опубликовал сводку боевых потерь войск РФ по состоянию на 14 декабря. Ликвидировано около 96 000 российских солдат.



Оперативная информация от Генштаба ВСУ по состоянию на 06:00:

Генштаб ЗСУ: За минулу добу підрозділи Сил оборони України відбили атаки російських військ в районах населених пунктів Гряниківка Харківської області; Новоселівське, Червонопопівка, Серебрянське і Білогорівка на Луганщині та Білогорівка, Соледар, Бахмутське, Бахмут, Курдюмівка, Невельське, Мар’їнка, Побєда і Новомихайлівка Донецької області.

Генштаб ЗСУ: В ніч з 12 на 13 грудня в районі населеного пункту Новоайдар Луганської області знищено понад 15 військовослужбовців ЗС РФ.
В Запорізькій області втрати ворога складають до 100 поранених солдатів, знищено склад боєприпасів.

Генштаб ЗСУ: Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України уразили 2 пункти управління та 4 райони зосередження особового складу РФ.

Головне за ніч :

Було чутно вибухи в тимчасово окупованому Скадовську Херсонської області, в Херсоні, Нікополі Дніпропетровської області, в Києві.

Інформацію про вибухи підтвердили мер Києва Віталій Кличко, голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.

У США викрили шахрайську мережу закупівлі військових товарів для РФ, - Міністерство юстиції США.

Литва заборонила пропаганду тоталітарних і авторитарних режимів та їхніх ідеологій у громадських місцях.
У вівторок 103 члени Сейму проголосували за так званий "закон про дерадянізацію", незабаром його буде підписано президентом, - LRT.

Міноборони США не бачить загроз для транскордонної безпеки з боку Білорусі, яка оголосила проведення незапланованих навчань власної армії неподалік українського кордону. Про це під час брифінгу сказав речник оборонного відомства США генерал Патрік Райдер.


Оперативна інформація від Генштабу ЗСУ станом на 18:00 14 грудня:

"Протягом поточної доби противник завдав 23 авіаційних та 7 ракетних ударів по цивільній інфраструктурі міст Курахове та Костянтинівка Донецької області.

Також окупанти здійснили понад 10 обстрілів з реактивних систем залпового вогню, зокрема і по місту Херсон.

Ворог завдав ударів іранськими ударними БпЛА “Шахед-136/131” з напрямку східного узбережжя Азовського моря по об’єктах критичної інфраструктури Київської області. Всі 13 БпЛА окупантів збито".

Генштаб ЗСУ: "Підтверджено вогневе ураження 12 грудня поточного року району зосередження загарбників біля Вербового Запорізької області.

Знищено до 10 одиниць озброєння і військової техніки різного типу, втрати серед військовослужбовців противника уточнюються".

Генштаб ЗСУ: "Ворог і далі використовує мережу цивільних закладів охорони здоров’я на тимчасово окупованій території для лікування поранених військовослужбовців окупаційних військ та найманців приватних військових кампаній.

Так, у місті Луганськ, на території міського шкірно-венерологічного диспансеру проходять лікування поранені представники ПВК "вагнер"".

Генштаб ЗСУ: "Українська авіація протягом поточної доби завдала 7 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та 3 удари по позиціях зенітно-ракетних комплексів окупантів.

Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України, в той же час, уразили 2 пункти управління та 8 районів зосередження особового складу ворога".
No War!
«Антенна правды» о войне России против Украины 2022-2024. Оперативные новости без фейков 24/7.    18+
Материал для сайта взят из открытых источников. За содержание текстов и фото администрация сайта ответственности не несет.
Политика конфиденциальности
© info@antena.com.ua 2022-2024