Проект «Антенна» - новости без фейков о войне России против Украины 2022-2024
Друзья, правда — это тоже оружие!
Мы работаем для того, чтобы вы знали всю достоверную информацию о войне России против Украины.
В условиях войны и массовой дезинформации важно знать, что на самом деле происходит в Украине и мире.
Мы работаем 24/7, чтобы вы могли знать правду о самых важных событиях.
Распространяйте новости по сетям.
Приглашайте друзей и знакомых в Вайбер-канал ⚡️ "Молния"



292-й день войны

Выборка - Новости за 12.12.2022 (292-й день войны).

***

Генеральный Штаб ВСУ опубликовал сводку боевых потерь войск РФ по состоянию на 12 декабря. Ликвидировано около 94 760 российских солдат.



Оперативная информация от Генштаба ВСУ по состоянию на 06:00:

"Противник завдав 2 ракетних удари по цивільній інфраструктурі міста Костянтинівка Донецької області, 11 авіаційних ударів по позиціях наших військ вздовж лінії зіткнення.

Також здійснив більш як 60 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по цивільній інфраструктурі міста Херсон та позиціях наших військ.

Зберігається загроза ударів з використанням ракет і ударних БпЛА по об’єктах енергетичної системи та критичної інфраструктури на всій території України".

Генштаб ЗСУ: "В порушення норм Міжнародного гуманітарного права противник продовжує використовувати мирне населення в якості живого щита.

В селищі Троїцьке тимчасово окупованої Луганщини російські окупанти розміщують військову техніку та облаштовують вогневі позиції поблизу житлових будинків, де проживає цивільне населення".

Генштаб ЗСУ: "Авіація Сил оборони протягом поточної доби завдала 14 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, а також удар по позиціях зенітного ракетного комплексу противника.

Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України уразили 9 пунктів управління, 17 районів зосередження особового складу, район зосередження артилерії та 2 склади боєприпасів окупантів".


Головне за ніч:

Було чутно вибухи в Херсоні, в Костянтинівці Донецької області, в Нікополі Дніпропетровської області, повідомляли підписники.

Інформацію про вибухи підтвердив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.

Під час раніше анонсованої телефонної розмови Президенти Зеленський та Байден скоординували позиції перед самітом G7. Лідери також обговорили постачання зброї, у тому числі ППО, а також відновлення енергетичної системи України, — пресслужба ОП України.

Кремль штовхає режим Лукашенка на війну в Україні, аби посилити контроль над Білоруссю, — ISW.


Оперативна інформація від Генштабу ЗСУ станом на 18:00 12 грудня:

"Протягом доби окупанти завдали 6 ракетних ударів, 4 з яких - по цивільній інфраструктурі міста Костянтинівка Донецької області, а також здійснили обстріл з реактивних систем залпового вогню міста Херсон.

Російські окупанти продовжують грабувати об’єкти цивільної інфраструктури на тимчасово захопленій території Херсонської області".

Генштаб ЗСУ: "Так, станом на 11 грудня поточного року, із населеного пункту Рубанівка було вивезено устаткування місцевих сільськогосподарських підприємств.

У Міжводному та Чорноморському, що у Криму, російська окупаційна влада активізувала адміністративно-поліцейські та контррозвідувальні заходи".

Генштаб ЗСУ: "Противник продовжує зазнавати втрат.

У місцевій лікарні Кремінної Луганської області знаходиться понад 100 військовослужбовців противника з пораненнями різного ступеня важкості".

Генштаб ЗСУ: "З метою поповнення втрат в живій силі та доукомплектування підрозділів 1 армійського корпусу РФ за мобілізацією призивають жінок.

28 осіб жіночої статі вже призвано та направлено на підготовку Калінінським районним військовим комісаріатом міста Донецьк".

Генштаб ЗСУ: "Авіація Сил оборони протягом поточної доби завдала 4 удари по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.

Українські ракетники і артилеристи уразили 2 пункти управління та 4 райони зосередження особового складу окупантів".
No War!
«Антенна правды» о войне России против Украины 2022-2024. Оперативные новости без фейков 24/7.    18+
Материал для сайта взят из открытых источников. За содержание текстов и фото администрация сайта ответственности не несет.
Политика конфиденциальности
© info@antena.com.ua 2022-2024